Gelaatsbehandeling

 • Mini gelaatsverzorging : Omvat reiniging en masker.  Ideaal voor de onzuivere huid die last heeft van puistjes of acné. Aanbevolen voor de tienerhuid.   
     Prijs: €37

 • Hydraterende gelaatsverzorging omvat reiniging, peeling, ontharen, masker en massage met hydraterende crèmes. Dit is een basisgelaatsverzorging voor elk huidtype.
     Prijs: €52

        met oogverzorging: €59

 • Gelaatsverzorging MAT BEAUTY.  Deze  gelaatsverzorging dankt haar uitzonderlijk resultaat aan een combinatie van natuurlijke ingrediënten die zuiverend, ontsmettend, celvernieuwend, hydraterend en matterend werken.  Mat beauty is een lijn die speciaal werd ontwikkeld voor de gemengde, vette, onzuivere en acnehuid.
     Prijs: €66

                

 • Gelaatsverzorging EXTREME  EYE  &  FACE  RECOVERY  TREATMENT.  Deze gelaatsverzorging is een spectaculaire en geavanceerde anti-ageing behandeling en dit dankzij de combinatie van biotechnologische opspannende ingrediënten argireline en peptiden.  De resultaten van deze verzorging zijn verbluffend en ongezien.
     
  Prijs: €66

 • Gelaatsverzorging SOIN ELIXIR DE JEUNESSE AU CAVIAR.  Deze gelaatsverzorging herstelt de vochtbalans van de huid, activeert de cellen tot optimale werking.  Herstelt de elasticiteit van de weefsels en vermindert de diepte van de rimpels.  Zeer uitzonderlijk voor een actieve verzorging is dat SOIN ELIXIR DE JEUNESSE ook uitermate geschikt is voor de zeer gevoelige huidtyypes en dit  dankzij het nieuwe complex ENTELINE 2.
     
  Prijs: €66

 • Gelaatsverzorging ANTI-AGE  COCKTAIL  TREATMENT.  Deze gelaatsverzorging gaat de veroudering van de cellen tegen en geeft onmiddellijk een verjongend uitzicht aan rijpere en gestresseerde huidtypes.  Deze behandeling is vrij van parabenen en parfumallergenen en dus ook geschikt voor gevoelige huidtypes.
     
  Prijs:€66


              

 • Gelaatsverzorging PURE PHYTO COLLAGEN.  Deze gelaatsverzorging is ongetwijfeld de meest spectaculaire en geavanceerde antirimpel behandeling en dit dankzij twee hoog biotechnologische ingredienten.Deze gelaatsverzorging is een efficient cosmetisch alternatief voor plastische chirurgie of botox!!!
     
  Prijs: €73   

 


 ONTHAREN VAN HET GELAAT IS STEEDS INBEGREPEN 

 CADEAUBON:Voor alle verzorgingen kan je origineel verpakte cadeaubonnen verkrijgen.