top of page

Medische Pigmentatie

Tepel- en tepelhofreconstructie

Het corrigeren of reconstrueren van een tepel of tepelhof kan gebeuren bij

  • borstverkleining, rondom het tepelhof is een (wit) litteken en de lijn naar de onderkant van de borst, of een deel van de tepelhof is haar kleur verloren.

  • na een borstreconstructie na bijvoorbeeld borstkanker. De tepel en tepelhof ontbreken. Door een mooie 3-D techniek wordt de tepel en/of tepelhof opnieuw gecreeerd, met een fantastisch resultaat! Deze behandeling bestaat uit totaal 3 behandelingen, met een tussenperiode van 8 weken.

Litteken

Na een operatie, waar dan ook op het lichaam, heelt de ene huid mooier dan de andere. In het geval van een gedepigmenteerde huid, een huid waar het pigment uit is verdwenen, is het toepassen van een medische pigmentatie een fantastische uitkomst! Het originele litteken blijft uiteraard aanwezig, maar door de juiste pigmentatie valt dit litteken veel minder op.

Mogelijke littekens zijn:

  • een val in de kinderjaren : vaak op de plaats van de wenkbrauw

  • een diepere schaafwond op het lichaam, waarbij het pigment verstoord is

  • na een hechting

  • acne littekens

  • na een facelift (achter de oren)

  • na een borstverkleining (rondom de tepel)

  • brandwonden : een nieuwe lip kan gevormd worden, wenkbrauwen kunnen gesuggereerd worden, wimperhaartjes kunnen gesuggereerd worden enz…

Hazenlip of Schisis

Bij een hazenlip bijvoorbeeld, wordt er al heel jong, met veel succes, geopereerd. Het kan echter gebeuren dat de bovenlip niet mooi van vorm wordt, vooral de cupidoboog, het ‘hartje’ van de lip, ontbreekt vaak of is niet symmetrisch. Door de nieuwste technieken en de mooie natuurlijke kleuren kan de bovenlip een mooie natuurlijke vorm krijgen. Bij vrouwen kan er ook gekozen worden voor een wat sprekendere kleur, alsof men lipstick opheeft.

Vitiligo

Bij het behandelen van vitiligo moet de vitiligo al drie jaar stabiel zijn. Er kunnen mooie resultaten worden bereikt. Voorafgaand aan de behandeling wordt uitgebreid besproken wat de ‘voor’ en ‘tegens’ zijn. Hoe donkerder de huid des te mooier de resultaten bij het camoufleren van de huidkleur.

Hoofdhaar

Achter het hoofd, na bijvoorbeeld een haartransplantatie, ontstaat een litteken dat behandeld kan worden. Wel moet men zich realiseren dat het helemaal kaalscheren dan niet meer mogelijk is.

Disclaimer

MEDISCHE PERMANENTE MAKE-UP of DERMATOGRAFIE is zeer specifiek en persoonlijk, het geeft iemand zelfvertrouwen terug.

Om deze reden werkt Master Medische Permanent Make-up Artist Veerle Loix uitsluitend met gespecialiseerde permanent make-up technieken en altijd met een VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK.

Contacteer mij voor een intakegesprek of bel om u persoonlijke afspraak te maken.

 

De prijs is afhankelijk van de behandeling, er wordt een behandelingsplan opgesteld en de prijs wordt dan bepaald.

De mogelijkheden en de te verwachten resultaten worden uitgebreid besproken en er wordt samen met de klant een behandelplan opgesteld. MEDISCHE PIGMENTATIES worden altijd in meerdere behandelingen verricht. Er wordt per keer een deel van de kleuren ingebracht om zo, langzaam, tot een mooi en natuurlijk mogelijk resultaat te komen.

Afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact op!

  • White Facebook Icon

Neem contact op via Facebook

bottom of page