SUN FX

! IDEAAL VOOR DE FEESTDAGEN, veilig en mooi bruin in 15 minuten!

Het SunFX Pro systeem is het meest geavanceerde en meest verkochte "Sunless" tanning systeem in de wereld, geselecteerd als professioneel tanning systeem door de MakeUp directeur voor de tv serie Miami Vice, ook bekroond met de Europese ELITE Award 2006, als beste DHA tanning systeem! SunFX is de topleverancier in Amerika (met een zeer sterke markt in Californië, en Florida), Australië, Nieuw Zeeland, Japan en Europa (met topverkopen in Engeland, Ierland en Spanje).

Iedereen voelt zich beter met een beetje kleur, maar we zijn ons ook bewust van de gevaren indien men zich te lang bloot stelt aan de zon. Pigmentatie, vroegtijdige veroudering en huidkankers kunnen allemaal resultaten zijn van een intensieve beschadiging door de zon. Daarom is het SunFX "Sunless Tanning" systeem het grote alternatief voor de traditionele en gevaarlijke tanning methode, zoals de zon, solarium en zonnebank. 

Het SunFX systeem levert U een ongelooflijk mooie bruine kleur doordat we gebruik maken van de laatste technologie op het gebied van de professionele "Spray-on Tanning". 

Een aangename spray, een exclusieve SunFX bronzer en de natuurlijke en veilige Tanning component DHA wordt over het gehele lichaam gespoten.

Het resultaat - De SunFX bronzer zorgt onmiddelijk voor een prachtige natuurlijke kleur, terwijl de DHA component de kleur over de komende 12 uur nog donkerder maakt..

Dit allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Indien u meer informatie wenst, contacteer ons vrijblijvend.