Techniek en verloop

Kalligyna werkt met het laatste nieuwe apparaat op de markt, namelijk het 'Dermamedical softliner systeem', om permanente make-up aan te brengen. Ook  gebruiken wij enkel pigmenten, goedgekeurd door het ministerie van volksgezondheid.

  • Wenkbrauwen:

Er wordt rekening gehouden met het natuurlijke huid- en haartype. De wenkbrauwen worden voorgetekend en de vorm wordt samen besproken. Het resultaat zijn natuurlijke wenkbrauwen, voor een sprekender uiterlijk.

  • Ogen:

Ook hier wordt rekening gehouden met de vorm, de oogopslag en met de kleur van de ogen. Het lijntje kan zowel op boven- als onderooglid aangebracht worden. Het geeft een natuurlijker effect dan een potloodlijntje.

  • Lipcontour:

De vorm en de kleur wordt samen met u uitgezocht. Het kleurpigment kan de natuurlijke kleur van de lippen benadrukken.  Het resultaat zijn prachtig volmaakte lippen.

Na de behandeling wordt een verzorgende cème aangebracht, die nog een 5-tal dagen aangebracht dient te worden. Tevens wordt een nieuwe afspraak gemaakt voor de gratis bijwerking, 4 à 5 weken na de behand
eling.